Профилактика

Профилактиката на климатика е задължителна и неотменна процедура за запазване в сила на гаранцията на климатичната система. Често пренебрегвана процедура и смятана като маловажна, тя седи в основата на правилната експлоатация на климатичната система. Профилактиката гарантира ефективността на климатичната система и запазване в норма на капацитета на полезното ѝ действие. Тя удължава живота на уреда, намалява разхода на енергия за отопление или охлаждане на помещенията и не на последно място осигурява комфорт, уют и приятна среда.

Основните етапи на профилактиката са следните:
• Почистване и подмяна на филтрите при необходимост. Този етап е гаранция за свеж въздух и намалено количество на прах и алергени, особено важно при чувствителни хора.

• Измерване на нивата и налягането на фреон в системата и корекция при необходимост. Извършен от непрофесионалисти, този етап крие рискове както за климатичната система, така и за околната среда. Ние разполагаме с необходимите уреди, материали и специалисти, които да ви гарантират безупречна и професионална интервенция.

• Почистване на топлообменниците от натрупани мръсотии удължава живота на системата и предотвратява преждевременното изгаряне на компресора. Използването на професионални спрейове и препарати поддържа системата в изправност и осигурява максимално ниво на ефективност. Абсолютно забранено е използването на каквито и да е било парфюми и ароматизатори за бита. При нужда, нашите консултанти могат да предложат професионални препарати, с които да се обслужва климатичната система в извън профилактичните прегледи и поддръжка.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност