Сервиз

Сервизирането на климатичната система се налага, тогава когато се констатира задруднена или неправилна работа на машината, нейната понижена ефективност или абсолютна неспособност за функциониране. В такъв случай е хубаво клиента да се допита до специалист и да не се опитва сам да разреши възникналия проблем. Това се налага, от една страна, защото гаранцията на артикула ще се прекрати и от друга, защото съществува риск от допълнителна повреда. В Термо Спот ЕООД разполагаме със специалисти, които при нужда ще се отзоват и ще диагностицират проблема. При необходимост климатичната система се демонтира и се вкарва в сервизната ни база за пълна диагностика и ремонт.


В рубриката Често срещани въпроси може да намерите полезни съвети относно функционирането на климатичната система, които ще ви помогнат да се ориентирате и по-лесно да прецените нуждата от експертно мнение. Понякога проблема не е сериозен, а се дължи на пропуск или незнание на принципа на действие на климатика. В този случай, клиентът би могъл да спести средства и време и да разреши проблема сам. За всички останали случаи е препоръчително клиента да се довери на експерт в климатичната техника, с какъвто Термо Спот ЕООД разполага.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност